Pinautomaat kopen, waar let ik op?

Het kopen van een pinautomaat is nog niet zo eenvoudig als je in eerste instantie zou denken. Het is dan ook een aankoop waar echt wel wat bij komt kijken. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips op dit gebied te geven, zo kan je zonder zorgen de juiste aankoop maken.

De beste tips die wij je mee kunnen geven zijn:

pinautomaat• Beslis eerst of u een nieuwe of gereviseerde pinautomaat wilt kopen. Afhankelijk van deze vraag kan je namelijk in heel sommige gevallen online nog wel eens een mooi aanbod vinden. Gereviseerde pinautomaten worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze worden verkocht.

• Als u ervoor kiest om een gereviseerde pinautomaat te kopen, zorg er dan voor dat het bedrijf waar je de apparatuur koopt in staat is om doorlopende ondersteuning te bieden. Dit omvat software-updates en technische ondersteuning.

• Zorg ervoor dat de kaartautomaat die je koopt PCI-conform is. Sommige bedrijven bieden oudere pinautomaten aan tegen prijzen die er aantrekkelijk uitzien, maar door de voortdurende ontwikkelingen in de industrie zijn sommige niet langer PCI-compliant en kun je als gevolg daarvan extra kosten moeten maken om ze te gebruiken.

Door op deze zaken te letten zal het niet zo lastig zijn om ook een goede pinautomaat te kopen. Kijk altijd even goed bij welke partij je de pinautomaat koopt. Is het een betrouwbare verkoper? Dan is dit een prima plek om jouw pinautomaat bij te bestellen. Meer informatie op: https://paqar.nl/pinautomaat-kopen/